Kurser

CHANELJACKA

HÖSTTERMINEN 2021


Innehåll

 

Vi träffas 3 helger då vi tillsammans ska sy varsin couturecardigan/ Chaneljacka!

Kursen bygger på filmer, genomgångar och handledning. Kursledaren demonstrerar alla moment på sin egen Chaneljacka, som sys under kursens gång. Vid anmälan skickar kursledaren sin Chanelgrund i storlek 38 till dig. Du kan använda den, eller köpa ett mönster i butik. Du bör vid kursstart ha sytt toall och justerat mönstret efter dina önskemål, så att du kan sätta igång med tillskärning och sömnad. Inköpslista för kursmaterial skickas också ut vid anmälan. Sömnadsvana krävs.


 

Info

 

Plats - Tillskärarakademin i Göteborg. Dag och tid - 3 helger, lördag och söndag, vecka 35, 37, 39. Kl 9 - 16. Max antal deltagare 10 st. Kursavgift - 4000 kr inkl moms. Kursledare är Linda Rubbestad, dam- och klänningsskräddare.SKRÄDDARKLASS

PÅ BEGÄRAN

Välkommen på Skräddarklass i Göteborg!

 

Uppdatera dina sömnadskunskaper och ge dina textila projekt en bättre finish! På begäran håller Linda Skräddare kurser i skrädderi/coutureteknik, med inriktning mot dam och klänning på detaljnivå. En unik chans att pröva på tekniker som annars bara lärs ut på yrkesutbildningar för blivande skräddare!


 

Innehåll

 

Skräddarklass = En dag i min atelje. Kursen inleds med en presentation av ett 40-tal olika skrädderitekniker/detaljer, av vilka du som kursdeltagare väljer de som du vill pröva på under dagen. 2-4 st tekniker/detaljer är rimligt att hinna med under en dag. Vi tillhandahåller alla textila material som krävs. Egna verktyg och sömnadstillbehör som du vill använda tar du med dig! I ateljen finns industrisymaskiner och du får en genomgång om hur de fungerar. Vill du hellre använda din egen symaskin så tar du med den. Sömnadsvana krävs.

 

Info

 

Plats - Min atelje. Dag och tid - Vardagar kl 10-18, helgdagar kl 10-15. Klassen hålls i mån av tid och intresse, just nu finns inga datum inplanerade. Om du som läser detta är intresserad, mejla mig gärna! Max antal deltagare 5 st. Kursavgift - 900 kr/dag och person, gäller både vardag och helg. Samma pris gäller oavsett om du kommer ensam eller om det blir en grupp. Materialkostnad tillkommer med 50 kr/teknik.

Kursledare är Linda Rubbestad, dam- och klänningsskräddare.


Alternativ kurslokal


Om så önskas, tar jag gärna med mig kursen till en annan plats. Du ordnar kurslokalen och samlar minst 4 kursdeltagare inkl dig själv. Kurslokalen måste innehålla en symaskin, bra belysning, ångstation med pressbräda och ett arbetsbord/deltagare plus ett bord för kursmaterialet. Kostnad för min resa till platsen (och ev boende om det behövs) tillkommer.